Koop de Zero SR/F | Fatdaddy Nederland (2024)

Boek je persoonlijke proefrit op een van onze Zero motoren en krijg de beste begeleiding mogelijk

Bepaal zelf wanneer je een proefrit wilt doen

Krijg advies van professionals en ervaringsdeskundige

Bepaal zelf de route die je rijdt

Z-FORCE 17.3 ACCUPAKKET
De gloednieuwe Z-Force 17,3 kWh lithium-ion accu geeft de SR/F een maximale actieradius van 365 kilometer. Het toonaangevende vermogen en de energiedichtheid van de accu, gecombineerd met een aluminium koellichaambehuizing en thermische overdrachtsinterface, garandeert een consistente koeling van de cellen en maximale langetermijnprestaties van de aandrijflijn. Bovendien brengt de beschikbare 3,6 kWh Power Tank de totale beschikbare accucapaciteit op bijna 21 kWh.

RAPID CHARGE SYSTEM
Met ons schaalbare snellaadsysteem kan de motorfiets worden geconfigureerd voor verschillende laadniveaus. Het 2023 model van de SR/F heeft een upgrade gekregen naar 6,6 kW via de Cypher Store. Bovendien is er een extra laadmodule van 6 kw verkrijgbaar (installatie door dealer vereist), waarmee je tot 12,6 kW kunt komen. * Opmerking: SR/F vereist het gebruik van een EVSE-snoer om te kunnen laden aan een standaard 220 V stopcontact.

Z-FORCE 75-10 MOTOR
De Z-Force 75-10 motor levert 190 Nm koppel en 110 pk, waardoor de SR/F moeiteloos een topsnelheid van 200 km/u behaalt. Met de befaamde interne permanente magneet-borstelloze architectuur en een passief luchtgekoeld compact ontwerp biedt Zero Motorcycles toonaangevende prestaties en efficiëntie.

CHASSIS
Ongelooflijk licht. Ongelooflijk sterk. Het stalen frame, de speciale swingarm en de geavanceerde Showa-ophanging zorgen voor een sportieve en intuïtieve rijervaring. De aandrijflijn is perfect verdeeld, wat resulteert in een gewichtsgeoptimaliseerd en gewichtsgecentraliseerd ontwerp. Met een dubbel radiaal voorremsysteem is remmen even opwindend als accelereren.

BOSCH MOTORFIETS STABILITEITSCONTROLE
De SR/F is de eerste elektrische motorfiets met het MSC-systeem van Bosch, dat bekend staat om zijn dynamische acceleratie en verbeterde stabiliteit, ongeacht het wegdek of de omstandigheden. In combinatie met Cypher III+ worden alle mogelijkheden van het MSC-systeem benut, wat resulteert in de beste ABS in zijn klasse bij rechtuitrijden en rembeheersing in bochten, voor tractiecontrole en koppelregeling.

DASHBOARD
Pas uw dashboard aan. Kies de informatie van de motorfiets die u wilt en zie deze duidelijk op het 5” TFT-kleurendisplay. Navigatie met meerdere modi maakt het mogelijk om tijdens het rijden van rijmodus te veranderen, de cruisecontrol te gebruiken, de handvatverwarming te bedienen en nog veel meer.

POWER PIVOT
Het zelf ontwikkelde concentrische ontwerp van motor- en achterbrug-draaipunt zorgt voor de optimale architectuur om een constante spanning van de aandrijfriem en een maximaal koppel aan het achterwiel te garanderen. Een speciaal ontworpen achterbrug-draaipunt met grote lager biedt voldoende ruimte voor de krachtige motor, terwijl de slanke taille van het chassis de ergonomie van de rijder en de wendbaarheid van de motorfiets verbetert.

CYPHER III+
Met Cypher III+, de nieuwste versie van het Cypher-besturingssysteem, introduceren we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een reeks software-upgrades waarmee elke rijder de rijbeleving kan aanpassen via de gloednieuwe Cypher Store. Alle beschikbare Cypher-upgrades zijn standaard op de 2023 modellen van de SR/F geïnstalleerd. Cypher III+ is het enige systeem dat prestatie-upgrades on demand mogelijk maakt, en ze zijn alleen verkrijgbaar bij Zero Motorcycles.

MAAK JE EIGEN RIJMODI
De sr/s biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve nieuwe app en het dashboard. De sr/f navigeert over de weg, ongeacht de omstandigheden, met de voorgeïnstalleerde modi regen, eco, standaard, sport en canyon en een vrijwel oneindig aantal rijmodi die op maat kunnen worden ingesteld.

DE VERBONDEN MOTORFIETS
De SR/F biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve nieuwe app en het dashboard. De SR/F navigeert over de weg, ongeacht de omstandigheden, met de voorgeïnstalleerde modi Rain, Eco, Standard, Sport en Canyon en een vrijwel oneindig aantal rijmodi die op maat kunnen worden ingesteld. De SR/F is verbonden via mobiele netwerken en zendt op elk moment gegevens naar de app. Naast de opties die op aanvraag beschikbaar zijn in de Cypher Store, biedt de app veel inbegrepen functies die ritgegevens, huidige status van de motorfiets en locatie bevatten die altijd beschikbaar zijn. Deze connectiviteit geeft de rijder de mogelijkheid om de motorfiets op vier (4) belangrijke gebieden te controleren: Status motorfiets en waarschuwingen, laden, delen van ritgegevens, systeemupgrades en updates.

GEAVANCEERDE APP
Zero’s nieuwste app werkt samen met het dashboard en Cypher III+ om een ecosysteem te creëren dat tal van functies biedt: Toegang tot de Cypher Store waar je met één tik functies en upgrades kunt kopen. Sneller laden, navigatie op het dashboard en een parkeermodus zijn slechts enkele van de nieuwe functies, en ze zijn allemaal standaard aanwezig op de modellen van 2023 van de SR/F. Andere gratis functies in de app: Het creëren en selecteren van rijmodi, gepersonaliseerde dashboardopties, gepland en doelgericht laden, hulp bij het vinden van een laadstation en nog veel meer.

Uitgebreide meldingen, waaronder de laadstatus van de motorfiets, tijd tot opladen en statistieken van de laatste rit, opvragen en melden op afstand, ritgegevens beschikbaar om te bekijken en te delen: locatie, snelheid, hellingshoek, vermogen, koppel, laadstatus, gebruikte of geregenereerde energie, diagnostiek op afstand en alle beschikbare Cypher III+ updates, inclusief functies op aanvraag en prestatie-upgrades die te koop zijn in de Cypher Store.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Koop de Zero SR/F | Fatdaddy Nederland (1)Zero SR/F

Waardering*

0/5

* waardering is vereist

Je beoordeling

* Beoordeling is vereist

Naam

* Naam is vereist

E-mail

* E-mail is vereist

Voeg foto's of video toe aan je beoordeling

Koop de Zero SR/F | Fatdaddy Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6224

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.