Center Parcs Parc Sandur in Emmen (2024)

Startpagina » Nederlandse Parken » Center Parcs Parc Sandur

Center Parcs Parc Sandur in Emmen (1)

In de provincie Drenthe vinden we Center Parcs Parc Sandur, een schitterend vakantiepark in een groene oase. Er is zoveel te doen en te beleven dat je gegarandeerd een keertje wil terugkomen.

Kindvriendelijk zwemparadijs

Het zwembad van Parc Sandur is kleiner dan de andere parken. Nochtans zijn er een heleboel leuke waterattracties te vinden.Beleef plezier op de 48 meter lange glijbaan of de stroomversnelling. Nadien kan je lekker relaxen in het bubbelbad of de stoomcabine.Ook de jongste kinderen zullen zich enorm amuseren in dit bijzonder kindvriendelijke zwembad.

Voor de kids

Kinderen zullen zich geen seconde vervelen in Parc Sandur. In het Piratennest wanen ze zich meteen aan boord van een avontuurlijk piratenschip. Ze kunnen er klimmen, in het ballenbad spelen, zich verstoppen en veel meer. Ondertussen kan je rustig iets gaan drinken in de lounge.

Center Parcs Parc Sandur in Emmen (2)

Niet ver van Center Parcs Parc Sandur ligt Plopsa Coevoerden. In dit attractiepark beleven kinderen de tijd van hun leven, samen met Samson, Gert, Mega Mindy, Piet Piraat, Kabouter Plop en een heleboel andere helden. Dit park is zeker en vast een bezoekje waard!

De cottages

De cottages van Parc Sandur zijn onderverdeeld in 3 luxeniveau’s: comfort, premium en VIP. Welke formule je ook kiest, in je bungalow vind je alles voor een ontspannende en zorgeloze vakantie. Er is tevens een grote cottage beschikbaar die plaats biedt aan 16 personen.

Center Parcs Parc Sandur in Emmen (3)

In 2013 werden alle 4-persoons VIP cottages grondig vernieuwd.De heerlijke badkamer, moderne keuken (incl. NESCAFÉ Dolce Gusto machine) en frisse styling maken het echt een plek om thuis te komen. Ook de 4-persoons premium cottages hebben een nieuwe look gekregen.

Activiteiten in overvloed

In Center Parcs Parc Sandur valt altijd wat te beleven. Er zijn namelijk een heleboel leuke activiteiten in dit vakantiepark te vinden. Dit is alvast een kleine selectie:

  • Racketsporten (tennis, badminton, tafeltennis…)
  • Bowling
  • Paintball
  • Fitness Center
  • Boogschieten
  • Klimwand
  • Fietsenverhuur

Zowel sportievelingen als bezoekers die op zoek zijn naar ontspanning komen uitgebreid aan hun trekken!

Restaurants & shops

In het Parc Centrum kan je een heleboel leuke restaurantjes vinden.Houd je van lekkere buffeten, Italiaanse specialiteiten, à la carte gerechten of heerlijke pannenkoeken & pizza’s? Er is voor ieder wat wils. Voor kinderen zijn er tevens speciale gerechten en speelhoekjes.In de plaatselijke supermarkt vind je bovendien alles om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden. Brood, groenten, fruit, dranken, … is hier allemaal te vinden.

In de buurt

Zin om erop uit te gaan tijdens jouw bezoek aan Center Parcs Parc Sandur? Dan kan je misschien een bezoekje brengen aan Dierenpark Emmen. Hier maak jevan dichtbij kennis met honderden wilde dieren uit alle windstreken. Het is de ideale uitstap voor gezinnen met kinderen.

Of je kan een fiets huren aan de receptie van het park en een fietsknooppuntenroute volgen. De knooppunten verbinden allerlei bestaande fietsroutes. Stel zelf een route samen en raak dankzij het fietsknooppuntennetwerk nooit meer verdwaald.

Adres

Center Parcs Parc Sandur kan je op dit adres vinden: Sandurdreef 5, 7828 AA Emmen.


Grotere kaart weergeven

Meer info

Wil je meer informatie over dit vakantiepark. Bezoek dan de website van Center Parcs.

[button link=”https://cparcs.nl/r/sandur” size=”large” text_size=”beta” newtab=”on”]ga naar centerparcs.nl[/button]

Center Parcs Parc Sandur in Emmen (5)

sandravd

Van kinds af aan ga ik jaarlijks naar Center Parcs. Ondertussen heb ik al verschillende parken in binnen- en buitenland bezocht en deel ik mijn ervaringen via deze website.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sociale media

Meest recent

Het Center Parcs strandhotel in Zandvoort

juli 9, 2024

Hoe krijg je in Center Parcs 2 huisjes naast elkaar?

juni 3, 2024

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

mei 14, 2024

Maak kennis met Marina De Eemhof

april 24, 2024

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De beste promoties en meest interessante nieuwsberichten rechtstreeks in je inbox.

Categorieën

VorigeVorig artikelCenter Parcs Zandvoort

Nog meer interessante artikels

Het Center Parcs strandhotel in Zandvoort

Sommige Center Parcs vakantieparken hebben naast cottages ook hotelkamers. In Zandvoort staat er zelfs een heus strandhotel. Laten we samen een kijkje nemen…

Hoe krijg je in Center Parcs 2 huisjes naast elkaar?

Wil je met familie of vrienden naar Center Parcs op vakantie gaan met twee cottages naast elkaar? Dat kan! Via de website boek je makkelijk twee aanpalende huisjes. Ik toon je hoe dat werkt.

Baby cottage in Center Parcs Het Meerdal

Wist je al dat Het Meerdal, als enige van alle Center Parcs parken, een heuse baby cottage heeft? Deze accommodatie heeft alle voorzieningen om je zoontje of dochtertje te verzorgen.

Maak kennis met Marina De Eemhof

Aan het zuidelijkste puntje van Flevoland ligt Marina de Eemhof. Deze jachthaven is absoluut een bezoekje waard tijdens je verblijf in Center Parcs De Eemhof.

Center Parcs Parc Sandur in Emmen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5670

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.